Fires Catalanes, el cercador de Fires i Mercats de Catalunya, estrena la seva revista digital

L’inici d’aquest 2024 ens ha portat alguna novetat destacada i interessant com la que us comparteixo en l’article d’avui.

Fires Catalanes, el cercador de Fires i Mercats de Catalunya, ha donat un pas més i ha estrenat la seva revista en línia amb una periodicitat trimestral. El món de la gastronomia i especialment el de les fires vist des de diferents perfils de professionals, comunicadors, prescriptors,… I també revisades per temàtiques, per la seva llarga història, pel seu format,… A més a més, també hi trobareu l’agenda trimestral de fires i un interessant apartat de curiositats que ben segur reafirmaran aquell proverbi que diu “No te n’aniràs a dormir sense haver après res de nou”. En aquest primer número es parla sobre ‘Els Corrúpies’. Sabeu què són? No? Doncs correu cap a la revista.

Enhorabona a tot l’equip de Fires Catalanes i a ExpoGestió, fires i gastronomia per haver fet aquest pas que ben segur és el primer de molts números. I aprofito aquestes línies també per agrair-vos la proposta de poder ser-hi present en aquesta primera edició i de compartir-la amb d’altres persones ben estimades. Endavant les atxes!

Per rebre puntualment la revista només cal que aneu a la web de Fires Catalanes i us subscriviu en el seu butlletí.

Subscriu-te al butlletí!