Origen Montserrat, el mercat de proximitat del Parc Rural del Montserrat

Fa uns dies em va arribar a casa un lot de productes ‘Origen Montserrat’ ja que vaig resultar guanyador del sorteig que ha posat en marxa l’Associació del Parc Rural del Montserrat. Un sorteig bimensual el premi del qual és una panera amb productes elaborats per diferents productors locals del Parc.

Us en faig cinc cèntims!

La botifarra d’ou i pinyons d’embotits Sagalito, una empresa familiar fundada l’any 1898 i ubicada al Mercat Municipal d’Olesa de Montserrat.

Vi negre Reserva 2014 ‘Can Paloma’ amb cupatge de les varietats Syrah, Merlot i Cabernet Sauvignon. Elaborat íntegrament a la propietat de Can Paloma (des de 1778), situada dins del Parc Natural del Montserrat, amb raïm provinent de les 100Ha. de vinyes situades a 350 m. d’altitud. Envellit un mínim de 12 mesos en barriques de roure francès i americà.

Mató de Cabra, elaborat a l’estil tradicional, per la formatgeria La Frasera ubicada a Vacarisses i que vàrem visitar fa uns mesos. En podeu llegir la crònica en l’article titulat ‘La Frasera, la formatgeria familiar de Vacarisses‘.

Verus, oli d’oliva verge extra, de la varietat Olesana, l’oliva autòctona d’Olesa de Montserrat i cultivada des del temps dels romans. L’Oleum Viride fa referència a l’oli de recollida primerenca, un oli amb sabors més intensos. L’oli és produït per Oliveraires Palomar Olesana.

Estigueu ben atents al perfil d’IG @parcruralmontserrat perquè els següents sortejos de productes Origen Montserrat seran els mesos de juliol, setembre, novembre i desembre. Molta sort!

Subscriu-te al butlletí!