‘Closca’, la marca sostenible i innovadora de fruits secs

En la nostra missió de donar a conèixer nous productes locals i de proximitat presents al mercat avui ens fem ressò de la marca de fruits secs ‘Closca’. Un projecte sorgit de la cooperativa de segon grau FSO Garrigues ubicada a Maials (Lleida), que agrupa diferents cooperatives, algunes de centenàries, i productors del sector de l’oli i la fruita seca.

L’adaptació a les noves tendències de consum i públics, sense renunciar a la qualitat i a l’esperit cooperatiu, és l’objectiu d’aquesta nova marca de fruita seca. La seva gamma de productes va des dels fruits secs més tradicionals fins als més innovadors i adaptats a les darreres tendències en alimentació saludable.

La venda directa de ‘Closca’, a través de la seva botiga en línia, permet posar a l’abast dels consumidors productes del territori que habitualment no tenen cabuda en grans superfícies a un preu just per a productors i clients. L’objectiu és apropar els productes de proximitat a la vida quotidiana i poder gaudir de petits moments de plaer a les diferents situacions del dia a dia.

Un altre dels seus punts forts són els criteris de sostenibilitat que persegueix la marca, ‘Closca’ es presenta en pots de vidre fàcilment reciclable i amb un packaging visualment molt estètic.

En el recent acte de presentació a Barcelona, ​​el president de Fruits Secs i Olis (FSO) Garrigues, Joan Segura, va afirmar que amb aquest llançament s’obren noves vies de comercialització de la producció i alhora és una aposta de futur pensada especialment per a la generació de pagesos més joves.

La presentació es va completar amb una sessió de cuina en directe de la mà de la creadora de la creadora de continguts, Laura Martín (@missohlaura) que va demostrar la versatilitat dels fruits secs de ‘Closca’ com a ingredient culinari a través de diferents propostes gastronòmiques.

Subscriu-te al butlletí!