“Del Camp a la Taifa”, la nova fira de pagesia i cuina de proximitat a Terrassa

Cartell Fira 'Del camp a la taifa'

L’Ajuntament de Terrassa impulsa, en col·laboració amb el Gremi empresarial d’Hostaleria de Terrassa i comarca, la Fundació Terrassenca Sant Galderic, l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, Barri Futur, Comunalitat Urbana de Terrassa, Festa Pagesa i els gremis, entitats i associacions de Terrassa Gastronòmica, la Fira de pagesia i cuina de proximitat de Terrassa “Del Camp a la Taifa”. La iniciativa recull un ampli programa d’activitats amb la gastronomia com a principal fil conductor i amb la participació de tots els agents implicats en l’àmbit de l’alimentació en el nostre territori, que es desenvoluparà entre el 28 de setembre i el 8 d’octubre a diferents espais de la ciutat.

La fira se centrarà en com consumir productes de proximitat i de temporada, oferts per la pagesia i la producció agroalimentària de Terrassa i comarca i en posar en valor els productes singulars de l’Anella Verda de Terrassa, mitjançant la presència de la pagesia i la participació dels restauradors amb les seves receptes.

Les activitats més destacades seran:

  • Exposició i venda de productes d’horta.
  • Exposició i venda de productes agroalimentaris elaborats, de Terrassa Gastronòmica.
  • Espai de degustació i tast de plats cuinats, a càrrec de restauradors del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i comarca.
  • Activitats complementàries que permetin intercanvi d’experiències entre productors, restauradors i distribuïdors.
  • Activitats adreçades a la ciutadania que siguin d’interès i interpretació que permetin la vivència, intercanvi i l’experiència de les persones visitants.

En el marc de la Fira, el dia 7, se celebrarà la Fira de pagesia i cuina de proximitat de Terrassa, acte central de “Del Camp a la Taifa”, que s’ha concebut com un espai destinat a productors i elaboradors per a la promoció i venda dels productes de Km 0 de Terrassa i comarca. Tindrà lloc a la plaça de Salvador Espriu, al carrer de la Unió i a la plaça de la Torre del Palau en horari d’11 a 14 h. i de 17 a 20 h.

Consulteu el programa amb totes les activitats de “Del Camp a la Taifa” a https://visitaterrassa.cat/delcampalataifa/

Subscriu-te al butlletí!